Om oss

Vi har funnits länge – sedan 1894!

Företaget grundades 1894 som en lokal smedja.

Vår affärsidé

Att: med ett produktprogram inom vägsäkerhet, bullerreduktion och en produktionsanläggning för alla slags stålarbeten erbjuda entreprenad- och industriföretag tillverkning och montage med totalansvar, korta ledtider och hög servicegrad.

Våra beslutsvägarna är korta och vi anpassar oss efter kundernas önskemål. Dahlströms Smide har lång erfarenhet och vi hjälper våra kunder till bra lösningar inom väg- och broräckesentreprenader och alla andra slags stålkonstruktioner.

Dahlströms Smidesverkstad AB är Din kompletta entreprenör när det gäller framtagning, produktion och montage av broräcken, vägräcken, bullerskärmar och alla andra slags stålarbeten.

Vi är certifierade enligt SS-EN 1090, det regelverk som gäller för tillverkning, montage och kontroll av bärande stålkonstruktioner. Det innebär att Du tryggt kan beställa från oss!

Dahlströms Smidesverkstad är medlem i Svenska Väg- och Broräckesföreningen. Vi utbildar kontinuerligt vår arbetsledande personal till SVBRF-auktoriserade montörer för de räckestyper vi arbetar med.